Loading copies
Document is currently in processing
No copies
Document has no bound volumes
OBSAH
POLÉVKY
Drůbeží bujón 8
Drůbková s kapáním 9
Krémová z drůbků 9
Z drůbežích krků 10
Oháňková 10
Z vepřového žebírka
nebo kostí 11
Z uzeného žebírka se zelím 11
Zabijačková z jelitek 11
Z vepřového jazyka 12
Z vepřových nožiček 12
Kapustová
s vepřovým kolenem 12
Květáková
s uzeným kolenem 13
Z vepřových kůží 13
Čočková
s vepřovým ouškem 14
Fazolová
s vepřovým ouškem 14
Mozečková 14
Slezinková 15
Ledvinková 15
Játrová 15
Falešná dršťková
z drůbežích kůží 16
Falešná dršťková
ze žaludků 16
Z mletého hovězího masa 16
Kopřivová s knedlíčky 17
Rybí 17
Želví nepravá 18
Silvestrovská 18
Japonská česnečka 18
Gulášová 19
Zavářky a vložky do polévek
Taštičky 19
Drůbeží svítek 20
Mozečkové noky 20
Nočky z droždí 20
Knedlíčky z drůbežích kůží 21
Bůčkové knedlíčky 21
Masové knedlíčky 21
Morkové knedlíčky 22
Játrové knedlíčky 22
Játrová lýže 22
Uzenářský svítek 22
POKRMY Z VAŘENÉHO
MASA Z POLÉVKY
Lečo 24
Koule v kysaném zelí 24
Kuličky v rajské omáčce 25
Masový závin 25
Plněné palačinky 26
Haše 26
Pikantní haše 26
OMÁČKY
Z drůbežích nebo
vepřových kůží 28
Šípková
(k nakládanému jazyku) 28
Ledvinková 29
Játrová 29
Z uzených žebírek 29
HOVĚZÍ OHÁŇKA
Na víně 31
Nadivoko 31
Pastevecká 32
Načerno 32
VEPŘOVÉ OCÁSKY
VEPŘOVÉ NOŽIČKY
VEPŘOVÉ KOLENO
Vepřové ocásky
V mrkvi 34
S kedlubnami 34
V zelí 35
Vepřové nožičky
S bylinkovou omáčkou 35
V segedínském zelí 36
Obalované 36
Perkelt z nožiček 36
Vepřové koleno
Karbanátky
z uzeného kolena 37
S křenovou omáčkou 37
Nadivoko 38OBSAH
Nakyselo 38
S hruškami 38
V zelí 39
V mrkvové kaši 39
S hrachem 39
ŽEBRO (HRUDÍ)
Na slanině 41
S hořčicí 41
Jihočeské 41
Plněné 42
Ferkelt ze žebírek 42
Červené ragù 42
S houbami 43
Na cibuli 43
Obložené 43
Se zeleninou 44
Uzenářské karbanátky 44
Sedlácké kuličky 44
Honáky 45
Metelník 45
Pikantní rizoto 45
Plněná cuketa 46
Se zelnými závitky 46
Gastoňské fazole 46
HLAVA, UCHO, KŮŽE,
MORKOVÉ KOSTI
Hlava, ucho, kůže
Haše 48
Mozeček z ouška 48
Vepřová kůže v mrkvi 49
Utopenci z vepřové kůže 49
Kůže z kolínek
v bramborách 49
Morkové kosti
Morkový mozeček 50
Morek s vločkami 50
Morkové toasty 50
JÁTRA
Vepřová játra
V trojobalu 52
V těstíčku 52
Myslivecká 53
Na šalvěji 53
Hovězí játra
Lahůdková 54
Mozaika z papiňáku 54
Játrové noky 55
Játrové placičky 55
Játrové nudličky 55
Játrové karbanátky 56
Játrové opečenky 56
Játrové knedlíčky
v kapustnici 56
LEDVINKY
Vepřové ledvinky
Po čínsku 58
Italské 58
Na šalvěji 59
S jablky 59
Plněné 59
Hovězí ledvinky
Dušené 60
Na kari 60
Na paprice 60
SRDCE
Vepřové srdce
S hruškami 62
Na houbách 62
Hovězí srdce
Na mateřídoušce 63
Guláš 63
Vepřovýjazyk
Po čínsku 65
Plněný 65
Na česneku 66
Kopanický 66
Hovězí jazyk
V bylinkové omáčce 66
Nadívaný 67
Nakládaný 67
BÝČÍ ŽLÁZY, VEMÍNKO
Býčí žlázy
Na paprice 69OBSAH
Smažené v troj obalu
Smažené v těstíčku
Smažené v pivním těstíčku
Kancléřské
Vemínko
Smažené v troj obalu
Marinované
Pikantní placičky
DRŠŤKY, ŽALUDEK
Dršťky
Vídeňské
Na smetané
S rajčaty
Se žampiony
Na paprice
Zadělávané
Žaludek
Se zeleninou
Žebrácká pochoutka
SLEZINA, MOZEČEK,
BRZLÍK, PLÍCE (FLÍČKY)
Slezina
Dušená
Nadívaná
Na sardeli
Mozeček
Po mlynársku
Smažený v těstíčku
Zapečený
S bylinkovým máslem
Mozečková minutka
Mozečkové nudle
Mozečkové noky
Brzlík
Smažený v troj obalu
Smažený v těstíčku
Zámecký
Rizoto s brzlíkem
Pikantní nudle s brzlíkem
Salát plněný brzlíkem
Plíce (plíčky)
S kroupami 84
Zadělávané 84
Kořínek v j ogurtové omáčce 8 5
Kořínkový závin 85
DOMÁCÍ ZABIJAČKA
Tlačenka 87
Jaternice 87
Kroupová jelita 88
Žemlová jelita 88
Prejt z vepřové hlavy 89
Prejt z kořínku 89
Fašírka z kořínku 89
Huspenina 90
Veselý sulc 90
MLETÉ MASO
Vepřové mleté maso
Vepřenky 93
Řízky se sýrem 93
Řízky v pivním těstíčku 93
Kuličky na jehle 94
Hubače v pikantní zelenině 94
Lindströmky 94
Hovězí mleté maso
S fazolkami 95
Roláda 95
Kaftá 96
Pokrmy z více druhů
mletého masa
Mletý řízek 96
Dvoubarevné karbanátky 96
Mozaika 97
Plněné papriky 97
Kapustové batůžky 98
Karbanátky se zeleninou 98
Plněné ptáčky 98
BŮČEK
V čínském zelí 100
S rýžovou náplní 100
S meruňkovou náplní 101
Plněný závin 101
Holandské papriky 102
69
69
70
70
71
71
71
73
73
74
74
75
75
76
76
78
78
79
79
80
80
80
81
81
81
82
82
82
83
83
83OBSAH
Labong 102
Jablíčkový 103
Nadívané ranečky 103
Slavnostní sekaná 103
Závitky 104
Tyrolské knedlíky 104
Po čínsku 104
DRŮBEŽ
Slepice
S jablky 106
Na houbách 107
V křenové omáčce 107
V červené omáčce 107
V rýži 108
Slepičí karbanátky 108
Po myslivečku 108
Ohnivá 109
Zadělávaná 109
Slepičí ragù 110
Na hroznovém víně 110
Kuře
Bleskové 111
Zálesácké 111
V j ogurtové marinádě 111
Se sýrem 112
Majolenka 112
Skládanka 112
Kuřecí roláda 113
Drůbky, krky, křídla
Rizoto s houbami 114
Drůbkový guláš 114
Drůbková míšenina 115
Drůbeží salát s kolínky 115
Drůbky ve smetanové
omáčce 115
Drůbeží haše 116
Drůbky po čínsku 116
Srdíčka po čínsku 117
Drůbeží j átra na j ehle 117
Kuřecí játra po zbojnícku 117
Rizoto se zeleninou 118
Guláš z drůbežích žaludků 118
Zadělávané žaludky 118
Roláda z drůbeží kůže 119
Plněný husí krk 119
Drůbeží ranečky 120
Plněná křídla 120
RYBY
Treska
Po řecku 122
Smažená v těstíčku 122
Španělská 123
S křenem 123
V bylinkách 123
S hořčicí v alobalu 124
V zelenině 124
Murmanská 125
Na smetaně 125
Na kopru 125
Rybí sekaná 126
Rybí krokety 126
Ďábelské závitky 126
Řezy s ovocem 127
Sleď
Marinovaný 127
S houbami 127
Zapečený 128
Slaneček
Slanečkový mozeček 128
Slanečková omeleta 128
Hejk
Pečený v alobalu 129
V sýrovém obalu 129
S pfeferonkami 129
Cejn
S houbami a zeleninou 130
Na houbách 130
Těftěly v rajské omáčce 130
S křenovou omáčkou 131
Plněný 131
Vařený v páře 132
Sekaná z cejna 132
Na kari 132
S pikantní omáčkou 132OBSAH
POMAZÁNKY
Drůbeží se sýrem 134
Rybí s ředkvičkami 134
Rybí s jablky a křenem 134
Pikantní hovězí 134
Hovězí se sýrem 135
Škvarková 135
Škvarky s houbami 135
Z vepřových žebírek 135
Z pečeného bůčku 136
Česnekáč 136
Z uzeného bůčku 136
Šavlovačka 136
Field | Ind | Field content |
leader | -----nam-a22------a-4500 | |
1 | kpw019667 | |
3 | CZ PrNK | |
5 | 20200804034906.5 | |
7 | tu | |
8 | 980121s1996----xr af||e||||||000|0|cze|| | |
15 | ## | $a cnb000295412 |
20 | ## | $a 80-85952-13-0 (váz.) |
35 | ## | $a (OCoLC)38974315 |
40 | ## | $a ABA001 $b cze |
72 | #7 | $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 |
80 | ## | $a 641/642 $2 undef |
100 | 1# | $a Pechová, Jaroslava, $d 1950- $7 jk01092345 $4 aut |
245 | 10 | $a Hrníčková kuchařka : $b maso, které šetří kapsu / $c Jaroslava Pechová |
246 | 3# | $a Maso, které šetří kapsu |
250 | ## | $a 1. vyd. |
260 | ## | $a Praha : $b Laguna, $c 1996 |
300 | ## | $a 136 s., [16] s. barev. obr. příl. : $b il. ; $c 22 cm |
490 | 1# | $a Hrníčková kuchařka |
650 | 07 | $2 czenas $a masitá jídla |
655 | #7 | $a kuchařské recepty $2 czenas $7 fd132687 |
830 | #0 | $a Hrníčková kuchařka |
998 | $a 000295412 | |
1060 | $a B |
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}